Facet5 is de meest moderne en klantvriendelijke online persoonlijkheidsvragenlijst, beschikbaar in meer dan 35 talen. Facet5 heeft een stevige wetenschappelijke basis en is gebaseerd op de meest recente inzichten rondom de Big Five persoonlijkheidstheorie.

Je krijgt een uitgebreid en goed leesbaar rapport en is internationaal inzetbaar. Facet5 biedt naast inzicht in de persoonlijkheid ook inzicht in motivatie en drijfveren, een sterkte/zwakte analyse in relatie tot kerncompetenties en aanbevelingen voor de leidinggevende met betrekking tot de meest effectieve manier om iemand aan te sturen gelet op zijn of haar profiel. Bovendien kan Facet5 worden ingezet om de effectiviteit van teams inzichtelijk te maken.

Meer informatie over Facet5 op www.facet5global.com. En lees ook deze brochure over de achtergronden, ontwikkeling en toepassingsgebieden van Facet5.

Wil je geaccrediteerd worden in het gebruik van Facet5? Lees hier meer over onze accreditatietrainingen!

Heb je aanvullende vragen of wil je met ons overleggen hoe Facet5 van waarde kan zijn voor jou of jouw organisatie, bel ons of stuur een mail naar info@humancollective.nl.

Download hier ( 565Kb) een Facet5 voorbeeldrapport. Of hier ( 540Kb) de Engelstalige versie.

Klantcases

Met behulp van Facet5 Audition hebben we de Learning Agility van medewerkers inzichtelijk gemaakt, met een persoonlijk, op maat gemaakt advies. Als resultaat is de effectiviteit van medewerkers in de organisatie sterk toegenomen.

Meer over deze case

Friends & Partners

De werkende mens gaat ons aan het hart. Maar ook de wereld daaromheen, waarvan wij net als ieder ander deel uitmaken. Wij reserveren daarom graag een deel van onze tijd voor niet-commerciƫle doelen.

Meer over deze case

Volg

Nieuwsbrief