Facet5

Facet5 is een van de meest moderne en klantvriendelijke online persoonlijkheidsvragenlijsten, beschikbaar in meer dan 35 talen. Facet5 combineert gebruiksgemak met een een stevige wetenschappelijke basis en is gebaseerd op de meest recente inzichten rondom de Big Five persoonlijkheidstheorie. Humancollective is de Nederlandse partner binnen de wereldwijde Facet5 organisatie.

De Facet5 persoonlijkheidsvragenlijst biedt antwoorden op vragen als:

  • Hoe krijg ik inzicht in persoonlijke voorkeursstijl, motivatie en drijfveren? En hoe verhouden iemands kwaliteiten en valkuilen zich tot relevante kerncompetenties?
  • Hoe kan ik iemand het beste coachen en aansturen, zodat hij of zij het beste uit zichzelf kan halen?
  • Hoe vergroot ik de effectiviteit van teams en teamwork?
  • Ik zoek een persoonlijkheidsvragenlijst die ik in mijn internationale organisatie kan gebruiken, beschikbaar in veel talen en genormeerd
  • Hoe kan ik de effectiviteit en professionaliteit van onze selectie- en ontwikkelingsactiviteiten, en daarmee ook van onze HR adviseurs versterken?

Facet5 biedt een goed leesbaar rapport (Download hier ( 565Kb) een Facet5 voorbeeldrapport. Of hier ( 540Kb) de Engelstalige versie.), gericht op gedrag in werksituaties, en is internationaal inzetbaar. Op dit moment zijn rapporten in meer dan 35 talen beschikbaar. Er zijn meerdere rapportvormen beschikbaar en inzetbaar, afhankelijk van de specifieke vraagstelling.

Zo is er naast een uitgebreid persoonlijk rapport, ook een teamrapport, een interviewhandleiding voor selecteurs, een ontwikkelingsgericht rapport en een 360-graden leiderschaps-review. Recentelijk heeft Facet5 een zeer innovatieve test ontwikkeld voor het meten van intellectuele capaciteiten: ToRQ. Meer informatie over Facet5 op www.facet5global.com. En lees ook deze brochure over de achtergronden, ontwikkeling en toepassingsgebieden van Facet5.

Onze oplossingen:

  • Facet5 accreditatie en implementatie
  • Strategic Leadership Review: 360 graden review op relevante leiderschapscompetenties
  • Een teamsessie met behulp van Facet5, of zelf leren hoe je teamsessies kunt vormgeven en uitvoeren

Wil je meer weten of even sparren over jouw vraag of de toepasbaarheid in jouw organisatie, bel of mail dan met:

Michiel Castelijns: 0622941816 / michiel@humancollective.nl