Facet5

Facet5 is een van de meest moderne, klantvriendelijke en betrouwbare online persoonlijkheidsvragenlijsten, beschikbaar in meer dan 35 talen. Facet5 combineert gebruiksgemak met een stevige wetenschappelijke basis en is gebaseerd op de meest recente inzichten rondom de Big Five persoonlijkheidstheorie. Humancollective is de Nederlandse partner binnen de wereldwijde Facet5 organisatie.

De Facet5 persoonlijkheidsvragenlijst biedt antwoorden op vragen als:

  • Hoe krijg ik inzicht in persoonlijke voorkeursstijl, motivatie en drijfveren? En hoe verhouden iemands kwaliteiten en valkuilen zich tot de competenties van mijn organisatie of een specifieke functie?
  • Hoe kan ik iemand het beste coachen en aansturen, zodat hij of zij het beste uit zichzelf kan halen?
  • Hoe vergroot ik de effectiviteit van teams en teamwork? En hoe kan ik medewerkers van verschillende nationaliteiten beter met elkaar laten samenwerken?
  • Ik zoek een persoonlijkheidsvragenlijst die ik in mijn internationale organisatie kan gebruiken, beschikbaar in veel talen en genormeerd voor veel verschillende landen en (internationale) regio‚Äôs
  • Hoe kan ik de effectiviteit en professionaliteit van onze selectie- en ontwikkelingsactiviteiten, en daarmee ook van onze HR professionals, versterken?

Meer informatie over Facet5 en alle mogelijke toepassingen vind je op www.facet5global.com.

Wil je meer weten over Facet5 of over de toepasbaarheid in jouw organisatie, bel of mail dan met:

Michiel Castelijns: 0622941816 / michiel@humancollective.nl