Ons team

Michiel Castelijns

Weet alles van Facet5 en vertelt daar graag over. Achtergrond in psychologie en bedrijfskunde en meer dan twintig jaar internationale ervaring als organisatieadviseur. Draaft soms nogal door, heeft overal ideeën over. Wordt blij van alles wat nieuw is, bedenker van nieuwe concepten. Houdt van het werken met teams en startups en geeft les in zijn vrije tijd. Prutst in het weekend aan een oude Citroën.

‘what is it in its nature’ (Hannibal Lector, Silence of the Lambs)

* michiel@humancollective.nl

* 0622941816

* in/michielcastelijns

Petra van Tol

“Weet je wat we ook nog kunnen doen…?” hoor je haar vaak hardop denken. Petra ziet altijd mogelijkheden en daagt graag uit om eens wat nieuws te proberen. Houdt van projecten waarbij de ontwikkeling van mens en gedrag centraal staat. Al twintig jaar en met een achtergrond in organisatiesociologie en bedrijfseconomie. Voorloper in genderdiversiteit. Houdt graag de vaart erin maar remt ook af voor verdieping. Houdt van buitenspelen.

“Je moet misschien niet alles geloven wat je denkt”

Tanja Vlug

Is altijd nieuwsgierig naar mensen en ‘hoe dingen in organisaties werken’. ’s Nachts wakker te maken voor alles wat complex is en over mensen en teams gaat. Achtergrond in psychologie en bedrijfskunde en meer dan twintig jaar ervaring als organisatieadviseur. In start-ups en corporates en alles ‘in between’. Houdt van een goed glas wijn en heeft daar ook nog voor doorgeleerd.

“Wissel eens van perspectief, moet je kijken hoe alles er opeens heel anders uitziet”

* tanja@humancollective.nl

* 06 55 19 65 29

* in/tanjavlug

Ruud van Andel

Als er iets is dat Ruud typeert dan is het veelzijdigheid. Begonnen als verpleegkundige op o.a. de IC en in de verslavingszorg. Dan naar de theaterschool. Acteren voor toneel en televisie. Scenarioschrijver, dichter, kickbokser en wereldreiziger. Houdt van avontuur en van het experiment. Is een rasoptimist, houdt van mensen en bezit een onverwoestbaar gevoel voor humor. Al meer dan 30 jaar (internationaal) actief als trainingsacteur, trainer en coach. Heeft een onderzoekende, actieve en speelse manier van werken op thema’s als leiderschap, persoonlijke groei, conflicthantering, ‘geweldloos communiceren’ en teambuilding.

“Keep your eyes on the stars and your feet on the ground”

Joost Peters

Met veel enthousiasme werkt Joost met ambitieuze leiders en teams om hun gewenste doorbraak te realiseren. Samen bouwen, groeien totdat er concreet resultaat is.

Nieuwsgierig en analytisch, komt snel tot de kern. Joost heeft leidinggevende functies gehad in diverse organisaties. Dit helpt hem snel de uitdaging van klanten te begrijpen en in programma’s echt ‘de taal van de klant’ te spreken. Creëert in korte tijd vertrouwen waardoor direct stappen worden gezet.

“Alleen ga je snel, samen kom je verder”