Aan de slag!
Wil je snel aan de slag met Facet5 binnen jouw eigen organisatie? Of ben je al een tijdje geleden geaccrediteerd en zou je het fijn vinden om je kennis en ervaring weer eens op te frissen en ‘best practices’ uit te wisselen met mede-practitioners? Of wil je graag getraind worden in het faciliteren van een team workshop gebaseerd op TeamScape? Meld je dan aan voor een van de accreditatie-trainingen, de ‘refresher’ workshops of de ‘train-de-trainer’ workshops!

Hieronder de trainingen en workshops. Wil je meer informatie, heb je specifieke vragen of wensen, wil je je opgeven voor een training of, stuur dan een mailtje naar tanja@humancollective.nl.

Facet5 Accreditatietrainingen
• Open Facet5 Accreditatietrainingen
Gedurende het hele jaar organiseren wij zogenaamde ‘open’ Facet5 accreditatietrainingen. Dit zijn tweedaagse trainingen waarin je alles leert over de achtergrond, theoretische en psychometrische basis van Facet5, de factoren en subfactoren leert interpreteren. Daarnaast wordt ook veel geoefend, zodat je na afloop met vertrouwen een Facet5 profiel kunt terugkoppelen.

De eerstkomende ‘open’ Facet5 accreditatie vinden plaats op:
• 30 oktober en 1 november
• 6 en 7 december

De data voor 2019 zullen binnenkort ook bekend zijn. Kosten voor een twee-daagse Facet5 accreditatietraining bedragen € 1895 per deelnemer. Voor meer informatie over Facet5 accreditatietrainingen, klik hier.

• Incompany Facet5 accreditatietrainingen
En natuurlijk verzorgen wij ook ‘in company’ accreditatietrainingen. Dit is al mogelijk (en kosten-efficiënt!) vanaf 4 deelnemers (tot maximaal 9).

Facet5 ‘refresher’ workshops
Regelmatig krijgen wij verzoeken van ervaren Facet5 gebruikers om een ‘opfris’ workshop. Het kan gaan om een algemene opfriscursus van de basis van Facet5, het oefenen in het voeren van lastige ‘debrief’ gesprekken, of om vragen rondom alle andere rapportvormen en producten van Facet5, zoals SpotLight, TeamScape, SuperSkills en ToRQ. Laat ons weten waarnaar je interesse uitgaat!

De volgende Facet5 ‘refresher’ workshops (van een halve dag) vinden plaats op:
• 21 november van 13.00 – 17.00 uur
• 19 december van 13.00 – 17.00 uur

Locatie: Humancollective, Amsterdam (of ‘in company’ bij jou op kantoor bij 4 tot 9 deelnemers).

Kosten bedragen € 150 per deelnemer. Voor ‘in company’ workshops maken we een offerte op maat.

Train-de-trainer TeamScape workshops
Ben je al Facet5 geaccrediteerd, en wil je graag leren hoe je TeamScape workshops faciliteert en welke oefeningen je met je team kunt doen? Schrijf je dan in voor een train-de-trainer workshop! Deze workshop duurt een halve dag en daarin doorloop je de opbouw van een TeamScape workshop en is er ruimte om specifieke teamissues en vragen mee te nemen.

Laat ons weten of je interesse hebt, dan gaan wij het organiseren!

Locatie: Humancollective, Amsterdam (of ‘in company’ bij jou op kantoor bij 4 tot 9 deelnemers).

Kosten van een train-de-trainer TeamScape workshop bedragen € 450 per deelnemer. Voor ‘in company’ workshops maken we een offerte op maat.

Klantcases

Met behulp van Facet5 Audition hebben we de Learning Agility van medewerkers inzichtelijk gemaakt, met een persoonlijk, op maat gemaakt advies. Als resultaat is de effectiviteit van medewerkers in de organisatie sterk toegenomen.

Meer over deze case

Friends & Partners

De werkende mens gaat ons aan het hart. Maar ook de wereld daaromheen, waarvan wij net als ieder ander deel uitmaken. Wij reserveren daarom graag een deel van onze tijd voor niet-commerciële doelen.

Meer over deze case

Volg

Nieuwsbrief