Hoe wij werken

Wij vinden dat elke organisatie en ieder persoon uniek is en de beweging die er moet komen dus ook. Kleine kans dus dat een standaard programma de beste oplossing biedt. Daarom leveren wij maatwerk.

Maatwerk in projecten, (trainings-)programma’s en workshops. Wel met standaard hoge impact, plezier en resultaat. En vol met gave inzichten over het menselijk brein en hoe leren en veranderen werkt. Nieuw gedrag leer je door te doen. Alleen door vaak over een nieuw paadje te lopen slijt dat in... Als je begrijpt hoe het echt werkt krijg je de boel in beweging. Inclusief jezelf.

Dit is hoe we het doen:

  • Relativeren en humor
  • Mogelijkheden onderzoeken; kijk hoe het wel kan
  • Respect voor ieders kijk op de zaak
  • Echt; geen maskers
  • Aantoonbaar resultaat
  • Mensen kunnen meer dan ze denken; growth mindset en learning agility
  • Pas als het spannend wordt leer je iets
  • Laat die olifant in de kamer ook eens wat zeggen
  • Start bij het vertrekpunt van de ander
  • Met gebruik van bewezen tool en nieuwste psychologische inzichten

onze mensen

Wat ons drijft? Nou, waarschijnlijk hetzelfde als in uw organisatie. Onze mensen.

Petra van Tol

“Weet je wat we ook nog kunnen doen…?” hoor je haar vaak hardop denken. Petra ziet altijd mogelijkheden en daagt graag uit om eens wat nieuws te proberen. Houdt van projecten waarbij de ontwikkeling van mens en gedrag centraal staat. Al twintig jaar en met een achtergrond in organisatiesociologie en bedrijfseconomie. Voorloper in genderdiversiteit. Houdt graag de vaart erin maar remt ook af voor verdieping. Houdt van buitenspelen. “Je moet misschien niet alles geloven wat je denkt”

lees meer

Tanja Vlug

Is altijd nieuwsgierig naar mensen en ‘hoe dingen in organisaties werken’. ’s Nachts wakker te maken voor alles wat complex is en over mensen en teams gaat. Achtergrond in psychologie en bedrijfskunde en meer dan twintig jaar ervaring als organisatieadviseur. In start-ups en corporates en alles ‘in between’. Houdt van een goed glas wijn en heeft daar ook nog voor doorgeleerd. “Wissel eens van perspectief, moet je kijken hoe alles er opeens heel anders uitziet”

lees meer

Michiel Castelijns

Weet alles van Facet5 en vertelt daar graag over. Achtergrond in  psychologie en bedrijfskunde en meer dan twintig jaar internationale  ervaring als organisatieadviseur. Draaft soms nogal door, heeft overal  ideeën over. Wordt blij van alles wat nieuw is, bedenker van nieuwe  concepten.  Houdt van het werken met teams en startups en geeft les in  zijn vrije tijd. Prutst in het weekend aan een oude Citroën. ‘what is it in its nature’ (Hannibal Lector, Silence of the Lambs)

lees meer

Volg ons