MyFacet5 maakt online en live leren mogelijk

De combinatie van online en live leren is steeds meer gebruikelijk. Deze aanpak komt niet alleen tegemoet aan de uiteenlopende leervoorkeuren van moderne professionals, maar ook geeft het medewerkers meer regie over hun eigen ontwikkeling, op hun eigen manier en op momenten die ze zelf uitkiezen.

Inhoud afstemmen op een wereldwijd publiek

Een van de belangrijkste voordelen van het integreren van online en live leren is de mogelijkheid om inhoud op maat te maken voor een wereldwijd publiek. Online modules kunnen fundamentele kennis en vaardigheden bieden, die voor medewerkers in hun eigen taal en tempo toegankelijk zijn. Livesessies maken vervolgens de toepassing van theoretische concepten in scenario’s uit de echte wereld mogelijk. Deze aanpak zorgt ervoor dat managementontwikkelingsprogramma’s niet gebonden zijn aan geografische beperkingen en biedt nieuwe mogelijkheden voor internationale teams.

Leertrajecten aanpassen voor individuele groei

Een gepersonaliseerde benadering van managementontwikkeling komt tegemoet aan de unieke behoeften en ambities van elke deelnemer, waardoor individuen hun leertrajecten kunnen afstemmen op hun eigen situatie. Live coachingsessies en mentorschapsprogramma’s bieden deelnemers vervolgens één-op-één begeleiding en ondersteuning tijdens hun professionele ontwikkelingstraject.

MyFacet5: coach in your pocket

Bij Facet5 hebben ze dit goed begrepen; MyFacet5 biedt deelnemers een persoonlijke, online omgeving waarin ze hun kwaliteiten en uitdagingen kunnen verkennen, hun inzichten kunnen delen met anderen en de cultuurverschillen met hun collega’s uit andere landen kunnen verkennen en begrijpen. Medewerkers kunnen zonder tussenkomst van de human resources afdeling, collega’s uitnodigen om te kijken welke kwaliteiten en uitdagingen er zijn in de samenwerking. Zo worden ze de eigenaar van hun eigen ontwikkeling. In combinatie met het Facet5 Spotlight rapport kunnen deelnemers zelfs op maat gemaakte coachingtips krijgen; heel concreet en altijd beschikbaar. Facet5 noemt dit ‘coach in your pocket’.

Vijf voordelen

Wat zijn nu de voordelen van het combineren van MyFacet5 met interactieve livesessies:

  1. Flexibiliteit; medewerkers kunnen in hun eigen tempo en op momenten die ze zelf kiezen werken aan hun ontwikkeling
  2. Efficiëntie; een reductie van reistijd en kosten voor accommodatie
  3. Een persoonlijke leeromgeving, afgestemd op de eigen leerstijl
  4. Mogelijkheden voor netwerken; bijvoorbeeld in online communities
  5. Globale aanpak; maakt het mogelijk om medewerkers uit verschillende landen met elkaar te laten samenwerken

Meer weten over MyFacet5 in uw organisatie? Neem contact met ons op.

...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!