Facet5 persoonlijkheidsvragenlijst

Facet5 is een van de meest moderne, klantvriendelijke en betrouwbare online persoonlijkheidsvragenlijsten. Internationaal beschikbaar in meer dan 35 talen. Het combineert gebruiksgemak met een stevige wetenschappelijke basis en is gebaseerd op de meest recente inzichten rondom de Big Five persoonlijkheidstheorie. Humancollective is de Nederlandse partner binnen de wereldwijde Facet5 organisatie.

Wanneer zet ik de Facet5 persoonlijkheidsvragenlijst in?

De Facet5 persoonlijkheidsvragenlijst biedt antwoorden op vragen als:

  • Hoe krijg ik inzicht in iemands persoonlijke voorkeursstijl, motivatie en drijfveren?
  • En hoe verhouden zijn of haar kwaliteiten en valkuilen zich tot de competenties van mijn organisatie? Of tot de gevraagde competenties van een specifieke functie?

  • In het coachen en aansturen, hoe zorg ik dat hij of zij het beste uit zichzelf kan halen?
  • De effectiviteit van teams en teamwork vergroten, hoe doe ik dat? En wat moet ik doen om medewerkers van verschillende nationaliteiten beter met elkaar te laten samenwerken?
  • Ik zoek een persoonlijkheidsvragenlijst die ik in mijn internationale organisatie kan gebruiken, beschikbaar in veel talen en genormeerd voor veel verschillende landen en (internationale) regio’s
  • Wat te doen om de effectiviteit en professionaliteit van onze selectie- en ontwikkelingsactiviteiten te versterken?

Ontwikkeld om zoveel mogelijk voordelen voor de gebruiker te bieden

Een betrouwbaar en wetenschappelijk onderbouwd instrument geeft u een belangrijk houvast. Maar minstens zo belangrijk is de uitstekende leesbaarheid van de rapportage, waar ook ter wereld. Dat is een belangrijk voordeel voor internationaal opererende ondernemingen en/of ondernemingen met een internationale workforce. Op dit moment zijn rapporten in meer dan 35 talen beschikbaar, gericht op gedrag in werksituaties.  Er zijn rapporten beschikbaar voor werving & selectie, communicatie, coaching, teamontwikkeling en leiderschapsontwikkeling.

Daarnaast is ook een zeer innovatieve test beschikbaar voor het meten van intellectuele capaciteiten: ToRQ

Weten hoe we jou, je team of organisatie kunnen ondersteunen? Neem contact op met:

Michiel Castelijns
0622941816
michiel@humancollective.nl

MEER OVER MICHIEL
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!