Persoonlijke ontwikkeling

Leiderschap gaat over het creëren van beweging. Dat start altijd met beweging van jezelf als leider. En daarna met beweging van je medewerkers en team. Zo komt de organisatie in beweging. ‘You can run a company but you can only lead people’. Mensen in beweging krijgen vraagt om vertrouwen. Door duidelijkheid, echtheid en het bieden van ondersteuning bijvoorbeeld. Leiderschapsontwikkeling vraagt om het lef om naar je eigen perspectief te kijken. En om veel praktische vaardigheden.

Als leider ben je alert op ingesleten patronen binnen het management team. Maar hoe doorbreek je dat? Hoe kun je startende leiders optimaal ondersteunen om succesvol te zijn in hun rol? Vragen waar we veel ervaring mee hebben en regelmatig onze klanten bij assisteren. Zoals:

  • Hoe geef ik leiding aan millennials en haal ik het beste uit diversiteit?
  • Waarmee stimuleer ik eigen initiatief, een lerende organisatie en zelfsturing?
  • Hoe zorg ik dat alle leiders in mijn organisatie meer op 1 lijn zitten?

Wij helpen leiders in organisaties het beste uit zichzelf en anderen te halen. Om zo verandering te creëren. We doen wat nodig is om het juiste resultaat te bereiken en houden vast tot het lukt.

Leiderschapsontwikkeling is bij ons altijd ondersteunend aan de organisatieontwikkeling. We houden het persoonlijk en authentiek. Wie ben ik? Wat wil ik? En hoe kom ik los van de vastgeroeste patronen die ambities in de weg staan? Door praktisch aan de slag te gaan met vaardigheden als coaching, feedback/forward en learning agility. We boeken zichtbaar resultaat door aandacht te geven aan stakeholdermanagement, storytelling en teamontwikkeling. A little less conversation, a little more action. Wij geloven in leren door te doen.

Leiderschapsontwikkeling, onze oplossingen

  • Incompany leiderschap programma’s
  • Modulair opgebouwde programma’s met veel leren op de werkvloer.
  • Coaching van management teams
  • On- en offline ontwikkelassessment
  • Strategic Leadership Review (Facet5 gecombineerd met 360-graden feedback)
  • SpotLight Development rapport
Wij vertellen je graag meer over onze programma’s op het gebied van persoonlijke effectiviteit, persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap. Neem contact op met:

Tanja Vlug
0655196529
tanja@humancollective.nl

LEES MEER
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!