Facet5 persoonlijkheidsvragenlijst

Als je Facet5 binnen jouw organisatie wilt gebruiken en er alle mogelijkheden van wilt kunnen benutten, adviseren we je om je Facet5 accreditatie te behalen. Dat doe je door een 2-daags programma te volgen onder leiding van een gekwalificeerde Facet5 trainer. Na de accreditatie ben je bekend met de achtergrond en ontwikkeling van Facet5, weet je hoe Facet5 zich verhoudt tot andere persoonlijkheidsvragenlijsten die op de markt verkrijgbaar zijn, wat Big Five betekent, wat de hoofd- en subfactoren zijn, en wat hun belang is in het beschrijven en begrijpen van verschillen in gedrag. Er ligt veel nadruk op het interpreteren en terugkoppelen van Facet5 profielen, met veel oefen- en feedbackmogelijkheden tijdens (en na) de training.

De training wordt als intensief, leuk en zeer interactief ervaren, en deelnemers zijn na afloop in staat om profielen te interpreteren en terug te koppelen, en hebben ook een grotere kennis van persoonlijkheidsassessment in het algemeen en het toepassen ervan in werksituaties, ter ondersteuning van ‘people decisions’ en het bereiken van de doelen van de organisatie.

Wie zouden moeten deelnemen en wat levert het op?

De training staat open voor iedereen die werkzaam is in Human Resources, Organisatieontwikkeling, Coaching, Psychologie, Leiderschapsontwikkeling of daaraan relateerde gebieden. Er is geen specifieke kennis of ervaring vereist, alhoewel een gezonde nieuwsgierigheid wel helpt. Ter voorbereiding is er enige ‘pre-reading’ vereist, maar dit is niet ingewikkeld of omvangrijk. Na de training zijn deelnemers in staat Facet5 profielen te begrijpen en terug te koppelen, en respondenten en opdrachtgevers effectief bij dat proces te betrekken. Ze zijn ook in staat hun eigen Facet5 afnames te organiseren en hun eigen rapporten te downloaden vanuit het systeem. Na succesvolle accreditatie hebben deelnemers toegang tot onderzoek en tools die hen ondersteunen bij het gebruik van Facet5 binnen hun eigen organisaties.

Data en kosten

Ben je geïnteresseerd om je Facet5 Accreditatie te behalen in 2024? Accreditatietrainingen worden wereldwijd georganiseerd, zowel off- als online. Veel organisaties kiezen voor een in-company training, waarin je samen met collega’s alles leert over Facet5 en de toepassing binnen jouw eigen organisatie. Daarnaast organiseren we in 2024 een vijftal open trainingen (online en/of op locatie Amsterdam) op:

  • 24 & 25 januari
  • 19 & 20 maart
  • 5 & 6 juni
  • 25 & 26 september
  • 3 & 4 december

De kosten voor een open 2-daagse Facet5 accreditatietraining bedragen € 1750 per deelnemer, exclusief BTW, inclusief alle materialen en twee Facet5 logins/ rapporten om het geleerde in de praktijk te kunnen oefenen.

Mochten bovenstaande data je niet passen, neem dan even contact op. Afhankelijk van de belangstelling organiseren we extra open accreditatietrainingen.

Voor meer informatie en inschrijvingen, neem contact op met:

Tanja Vlug
0655196529
tanja@humancollective.nl

LEES MEER
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!