onze vrienden

Humancollective werkt met veel verschillende klanten samen in leuke, uitdagende projecten. We kwamen door ons werk in contact met een aantal goede doelen en we besloten om er drie te steunen. Met een deel van onze winst, maar ook met onze tijd en de tools die we gebruiken. Het geeft ons een fijn gevoel om deze organisaties te helpen om het verschil te maken en bij te dragen aan het verbeteren van de leefomstandigheden van mensen die het minder hebben getroffen.

Humancollective & Ninos de Guatemala

Stichting Niños de Guatemala (NDG) is in 2006 opgericht door broer en zus Marten en Annemiek Dresen en hun beste vriend Sander Wirken. Met als doel om kinderen uit armlastige gezinnen in Guatemala de kans te bieden op onderwijs, zodat zij de armoedecirkel van hun familie kunnen doorbreken.

Humancollective & Good Hotel

Good Hotel is een profit for non-profit organisatie, opgericht door sociaal ondernemer Marten Dresen. Good Hotel staat voor ´premium hospitality with a cause´ en biedt haar gasten een unieke hotelervaring aan in combinatie met goed doen.

Humancollective & NewBees

NewBees, opgericht door Annemiek Dresen, is een sociale onderneming die gelooft in een inclusieve samenleving waar elk talent telt. NewBees wil dat alle nieuwkomers met een vluchtelingenachtergrond de kans krijgen om hun talent in te zetten.

Deel

Nieuwsbrief