Teamontwikkeling

Succesvol samenwerken in een team bepaalt in hoge mate je concurrentievoordeel. Teams staan aan de basis van ontwikkeling en verandering. Toch loopt het in de teamsamenwerking niet altijd goed. De diversiteit van teamleden wordt onvoldoende benut, er is onbegrip, wantrouwen of onduidelijke communicatie. Teamontwikkeling helpt om eigen sterktes en ontwikkelpunten te zien en als succesvol team te functioneren. Teamleden zijn betrokken en begrijpen elkaars perspectief. Er is team vertrouwen, mensen durven elkaar aan te spreken en feedback te geven.

Teamontwikkeling en succesvolle teams

Wij coachen teams om succesvol te worden. Door sterke en minder sterke punten inzichtelijk te maken en patronen te herkennen die de samenwerking negatief beïnvloeden. We luisteren naar teamleden, helpen om conflicten in teams op te lossen, soms ook constructief het conflict aan te gaan en samen voor hetzelfde resultaat te gaan. Met focus en discipline. Of het nu om een startend team gaat of een executive team, in Nederland of daarbuiten. Soms in een eenmalige sessie, maar vaak ook in een afgebakend traject met duidelijke doelen en resultaten.

Potentieel van teams benutten

Onze aanpak rondom teamontwikkeling helpt om stappen te zetten, belemmeringen op te ruimen en te groeien. Soms zetten we daar een team assessment voor in: Facet5 Teamscape. We helpen teams om hun potentieel te benutten en beter samen te werken in een feedback cultuur. Met meer plezier en een hogere teameffectiviteit. Om een betere versie van henzelf te worden.

Zoek je een teamcoach of wil je meer weten over onze aanpak van teamontwikkeling? Bel of mail dan met:

Michiel Castelijns
0622941816
michiel@humancollective.nl

MEER OVER MICHIEL
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!