Facet5GPS – Coach in your pocket!

Facet5 heeft een nieuwe (gratis) feature voor Facet5 gebruikers: facet5gps. Iedereen die een Facet5 invult en een volledig, Foundation of Spotlight rapport ontvangt, kan ook een link ontvangen naar zijn of haar Facet5gps webpagina, te bekijken op zowel smartphone als lap- of desktop. Daarin zijn zowel de rapporten te zien, alsook de scores op de Facet5 factoren en zijn of haar Facet5 ‘familieportret’. Facet5gps biedt de mogelijkheid om de sterke kanten, valkuilen, ontwikkelpunten en allergieën vanuit je eigen profiel te zien in vergelijking met dat van anderen (met wie je rapporten hebt uitgewisseld via de webapp): wat merk je in de samenwerking, en wat zijn daarin de uitdagingen en kun je van elkaar leren? Superhandig als je met een nieuwe collega gaat samenwerken!

Extra leuk is dat je jouw profiel ook kunt vergelijken met zogenaamde ‘landenprofielen’: het gemiddelde Facet5 profiel per land. Deze profielen komen uit het National Character onderzoek dat Facet5 met enige regelmaat uitvoert. Als je bijvoorbeeld als geboren en getogen Nederlander gaat werken in China, is het handig om te kijken hoe jouw Facet5 profiel (afgezet tegen een Chinese normgroep) zich verhoudt tot een gemiddeld Chinees profiel. Waar sluit het aan? En waar ben je anders? En wat zijn dan de uitdagingen en de valkuilen?

Voor Facet5 gebruikers:
Stuur kandidaten met wie je een Facet5 rapport hebt doorgesproken, via de Facet5 workbench een uitnodiging voor Facet5gps (‘send GPS invite’). De kandidaat ontvangt dan in zijn of haar mail een link die geactiveerd kan worden.

Wil je Facet5gps op jouw ‘home’ scherm van je iPhone of Android toestel?
Altijd jouw ‘coach in your pocket’
iPhone: Open Safari, open vervolgens facet5gps.com. Druk op het vierkante icon met de pijl onderin het scherm (in het midden), en druk daarna op ‘Zet op beginscherm’.
Android: Open Chrome, open daarna facet5gps.com. Druk op de 3 puntjes rechts bovenin het scherm, en druk dan op ‘Zet op beginscherm’.

...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!