Over Humancollective

Alles gaat om beweging

Groei, beweging en samen verbeteren. Dat is wat ons drijft. We geloven dat continue groei en beweging de sleutel is om mensen, teams en organisaties optimaal te laten presteren.  Samen leren van fouten en successen.

Beweging begint bij ons van binnen. We zorgen dat je heel goed snapt wie je zelf bent en wat je drijft. En ook hoe je collega’s en klanten in elkaar steken. Als je dat eenmaal weet volgt de rest vanzelf. Dan snap je hoe je samen verder komt en kun je alle benodigde vaardigheden ontwikkelen om resultaten te halen.

De enorme kracht van het team

Het succes van iedere organisatie is volgens ons toe te schrijven aan lekker functionerende, effectieve teams. Waar ideeën loskomen omdat mensen helemaal zichzelf kunnen zijn. Waar geweldig wordt samengewerkt omdat collega’s elkaar door en door kennen en waarderen. En waar een ‘olifant in de kamer’ wordt benoemd en besproken. Daarom werken we zo graag met teams, van directieniveau tot de werkvloer. En ontwikkelen we onze inzichten op dit gebied, samen met de wetenschap, telkens weer verder.

Over ons en hoe wij werken

Wij vinden dat elke organisatie en ieder individu uniek is. En de beweging die er moet komen ook. Kleine kans dus dat een standaard aanpak of programma de beste oplossing biedt. Daarom leveren wij maatwerk.

Maatwerk in projecten, (trainings-)programma’s en workshops. Wel met standaard hoge impact, plezier en resultaat. En vol met gave inzichten over het menselijk brein en hoe leren en veranderen werkt. Nieuw gedrag leer je door te doen. Alleen door vaak over een nieuw paadje te lopen slijt dat in… Als je begrijpt hoe het echt werkt krijg je de boel in beweging. Inclusief jezelf.

Dit kun je van ons verwachten:

  • Respect voor ieders kijk op de zaak
  • Echt; geen maskers
  • Aantoonbaar resultaat
  • Relativeren en humor
  • Mogelijkheden onderzoeken; kijk hoe het wel kan
  • Mensen kunnen meer dan ze denken; growth mindset en learning agility
  • Pas als het spannend wordt leer je iets
  • Gebruik van bewezen tools en de nieuwste psychologische inzichten
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!