Accreditatietrainingen

Naast de reguliere tweedaagse Facet5-accreditatie, bieden we ook een aparte TeamScape accreditatie aan. Deze accreditatie is bedoeld voor iedereen die teamsessies wil gaan faciliteren gebaseerd op Facet5 TeamScape.

TeamScape workshops bieden waardevolle ervaringen als het gaat om:

 • Elkaar beter leren kennen
 • Beter benutten van elkaars kwaliteiten in teamwork
 • Identificeren en doorbreken van typische teamdynamieken, waardoor het team minder effectief wordt
 • Focus op specifieke teamvaardigheden, zoals het durven aangaan van constructieve conflicten, besluitvorming, realiseren van doelstellingen.

Het programma beslaat een dag en is een uitbreiding op de kennis die je hebt opgedaan tijdens de Facet5-accreditatie en gaat dieper in op teamdynamiek en hoe je een TeamScape sessie vormgeeft en faciliteert. Het geeft een antwoord op:

 • Hoe je overeenkomsten en verschillen kunt identificeren tussen teamleden
 • Wat de teamdynamiek zal zijn, met de bijbehorende kwaliteiten en potentiële valkuilen
 • Ik zoek een persoonlijkheidsvragenlijst die ik in mijn internationale organisatie kan gebruiken, beschikbaar in veel talen en genormeerd voor veel verschillende landen en (internationale) regio’s
 • Hoe teams tot overeenstemming komen en geschillen oplossen

De accreditatie gaat ook in op hoe Facet5-data worden gepresenteerd in het TeamScape rapport met extra inzicht in de interpretatie om diversiteit en gelijkvormigheid binnen een team te identificeren. Tijdens de accreditatie wordt besproken hoe je Facet5 TeamScape kunt gebruiken als onderdeel van elke teamontwikkelingsvraag. We bespreken de opzet van een TeamScape sessie en hoe je enkele van onze veelgebruikte en beproefde oefeningen kunt faciliteren. Daar gaan we vervolgens ook mee oefenen. Na afloop ontvang je extra materialen om je optimaal te ondersteunen bij het zelf faciliteren van een TeamScape sessie.

Voor wie is de Facet5 TeamScape accreditatie?

TeamScape kan door iedereen worden gebruikt die ontwikkeling van mensen faciliteert en iedereen die benieuwd is naar hoe ze het beste uit mensen – en in het bijzonder teams! – kunnen halen. Als voorwaarde voor deelname aan de TeamScape-accreditatie dien je te beschikken over de Facet5 practitioner status (en dus de reguliere Facet5 accreditatie te hebben voltooid). De kosten van deze 1-daagse Facet5 TeamScape accreditatie: – In-company, groep max 9 deelnemers € 2375,- Open TeamScape accreditatie, per deelnemer € 875,- Dit is inclusief een TeamScape Facilitator Pack met daarin, onder meer:

 • TeamScape facilitator handleiding
 • Line dance facilitator handleiding
 • Voorbeeldprogramma’s voor TeamScape workshops van een halve of een hele dag en zelfs twee dagen
Weten hoe we jou, je team of organisatie kunnen ondersteunen? Neem contact op met:

Michiel Castelijns
0622941816
michiel@humancollective.nl

MEER OVER MICHIEL
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!