Persoonlijke effectiviteit

Hoe goed ben jij in staat om jouw wensen en doelen te realiseren? Hoe effectief (of niet) ben je daarin? Op welk vlak kan je nog een stap maken? Persoonlijke effectiviteit gaat over persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap.

De visie van Steven Covey op persoonlijke effectiviteit

Stephen R. Covey is onze inspiratiebron voor de thema’s die aan de basis liggen van persoonlijke effectiviteit. In zijn levenswerk ‘The seven habits of highly effective people’ omschrijft hij de zeven ‘gewoonten’:

zeven-eigenschappen

Persoonlijke effectiviteit en personal coaching

Persoonlijke effectiviteit is bij ons vaak een onderdeel van personal coaching (link) en van programma’s gericht op organisatie- en leiderschapsontwikkeling (link). We werken individueel of in kleine groepen en nemen actuele werksituaties als uitgangspunt. Waar het zinvol is werken we met trainingsacteurs om zaken inzichtelijk te maken en te oefenen met nieuw gedrag.

Verhoog je persoonlijke effectiviteit

Wij vertellen je graag meer over onze programma’s op het gebied van persoonlijke effectiviteit, persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap. Neem contact op met Tanja Vlug: 0655196529/tanja@humancollective.nl