Persoonlijke ontwikkeling

Hoe breng ik de talenten en het potentieel van mijn (toekomstige) medewerkers in beeld? Waar liggen kwaliteiten en mogelijk verborgen talenten? In welke rol en omgeving komt iemand het beste tot zijn of haar recht? En tenslotte, op welke manier leert en ontwikkelt iemand zich het beste en tot hoever kan dat? Allemaal vragen die met een assessment beter te beantwoorden zijn.

Talent assessment

Het inzetten van een beproefde assessment methode helpt. Bijvoorbeeld bij:

  • het nemen van selectiebeslissingen
  • het inschatten van het potentieel van medewerkers
  • het maken en uitvoeren van ontwikkelplannen

Humancollective werkt vanuit de visie dat ieder mens over waardevolle talenten beschikt. Voor zowel werkgevers als medewerkers is het belangrijk om die talenten te identificeren en te ontwikkelen. En om vervolgens te beoordelen op welke plek zij het beste tot hun recht kunnen komen.

Assessment en development

Wij maken de talenten van mensen zichtbaar. Dat doen we met onze online assessment tools en op locatie. Wereldwijd. Individueel of voor groepen medewerkers. Met de inzet van geavanceerde instrumenten en acteurs die precies weten hoe ze bepaald gedrag zichtbaar kunnen maken en direct feedback geven. Zo ontstaat een goede basis voor ontwikkel- en actieplannen op individueel en groepsniveau. Afgestemd op jullie vraag, in samenwerking met jou.

Assessment en development in stappen

We starten altijd met een uitgebreide intake waarin we inzoomen op de specifieke vraag. Op basis daarvan stellen we een programma samen dat kan bestaan uit:

Dit programma kunnen wij zowel online als offline uitvoeren.

Wij geven de deelnemer meteen op de dag zelf al feedback op de resultaten. Over de wijze van rapporteren maken we tijdens de intake duidelijke afspraken. Uiteraard ontvangt de deelnemer altijd als eerste de resultaten en het rapport. Pas na zijn of haar akkoord delen we dit met de opdrachtgever.

Bespreek je assessment & development vragen en neem contact op met:

Tanja Vlug
0655196529
tanja@humancollective.nl

LEES MEER
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!