Persoonlijke ontwikkeling

Iedereen heeft momenten in zijn of haar loopbaan waarop alles vanzelf lijkt te gaan. Maar er zijn ook momenten waarop je ergens tegenaan loopt, twijfelt of hulp nodig hebt. Momenten die vragen om reflectie en inzichten. Personal- & career coaching om daarna effectiever vooruit te kunnen. Even tot stilstand komen, om je heen kijken, zien waar je nu bent, waar je heen wilt, wat vaste patronen zijn, welke daarvan behulpzaam zijn en wat je zou willen doorbreken.

Career coaching. Wij komen een aantal vragen met enige regelmaat tegen:

  • Ik wil een volgende loopbaanstap maken, maar welke?
  • Ik merk dat mijn werk mij meer energie kost dan dat ik eruit krijg; wat moet ik veranderen? Zit ik wel op de goede plek?
  • Hoe kan ik beter omgaan met stress?
  • Ik loop in elke baan tegen steeds dezelfde issues aan. Wat kan ik eraan doen?
  • Als leider vind ik het belangrijk om af en toe een spiegel voorgehouden te krijgen. Met wie kan ik sparren over dilemma’s en lastige situaties?
  • Nu ik als vrouw een senior rol heb in de organisatie struggle ik best met de masculiene cultuur die er is. Hoe kan ik hier effectief mee omgaan?

Wij bieden personal coaching ‘op maat’. Geen standaardprogramma’s maar op basis van een intakegesprek kijken wat iemand nodig heeft en hoe hij of zij het beste leert en reflecteert. Soms zijn een paar gesprekken genoeg, in andere gevallen is het fijn om te oefenen met een trainingsacteur en feedback te krijgen.

Een andere mogelijkheid is ‘coaching-on-the-job’: meekijken naar de aanpak van concrete taken, projecten of gesprekken, directe feedback en tips die in de praktijk kunnen worden toegepast.

Welke kennis en ervaring nemen wij mee als coaches?

  • Jarenlange ervaring in het selecteren en ontwikkelen van medewerkers op verschillende niveaus in organisaties
  • Combinatie van organisatiepsychologische en bedrijfskundige achtergrond
  • Ervaring als ondernemer en leidinggevende
  • Kennis van coachingsmodellen en -methodieken, en dan vooral praktisch toegepast (o.a. systeemdenken, Transactionele Analyse, RET, teamontwikkeling, GROW)

Coachingsafspraken kunnen zowel off- als online plaatsvinden. De ervaringen van de afgelopen maanden hebben geleerd dat online coaching bijzonder effectief en efficiënt kan zijn.

Heb je een coachingsvraag of wil je overleggen over de mogelijke coaching van een medewerker? Neem contact op met:

Tanja Vlug
0655196529
tanja@humancollective.nl

LEES MEER
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!