Diversiteit en inclusie

Ondanks dat diversiteit hoog op de agenda staat zijn vrouwen binnen het management nog steeds vaak in de minderheid. Als het al lukt om voldoende vrouwelijke medewerkers te werven dient de volgende uitdaging zich aan: hoe krijgen we voldoende vrouwen op leiderschapsposities? Hoe stimuleren we vrouwelijk leiderschap?

De vrouwelijke leiderschapsrol

Onze trainingen en workshops richten zich op het succesvol invullen van de vrouwelijke leiderschapsrol. Het vanuit een vrouwelijk perspectief omgaan met de typische uitdagingen van een masculiene wereld staan daarbij centraal. Zaken als het ontdekken van de persoonlijke (feminiene) kracht en stijl en het verkrijgen van inzicht in een feminien en masculien perspectief komen aan bod. Ook het ontwikkelen van praktische vaardigheden om tot de juiste verbinding te komen tussen mannen en vrouwen in een team en het krachtig en doelgericht kunnen beïnvloeden maken onderdeel uit van onze trainingen en workshops.

“Being ourselves sometimes means having the courage to stand alone”
– Brene Brown

Workshops vrouwelijk leiderschap

  • Personal branding; zet jezelf op de kaart
  • Strategisch onderhandelen; krijgen wat je nodig hebt
  • Netwerken op mijn manier; verbinden en elkaar helpen
  • Training voor vrouwelijk talent
  • Empowering Workshops
  • Coaching voor vrouwelijke leiders
  • Diversiteit en inclusie advies: Onze experts analyseren HR-processen en cultuur en komen met advies en acties ter verbetering
Vrouwelijk talent binnen de organisatie een extra duwtje in de rug geven of start je zelf in een vrouwelijke leiderschapsrol? Neem dan contact op met:

Petra van Tol
0654327177
petra@humancollective.nl

MEER OVER PETRA
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!