Organisatieontwikkeling

De organisatiecultuur, dat ben je met elkaar. Het stimuleert of blokkeert performance. In het laatste geval kan een cultuurverandering wenselijk zijn.

Cultuur bestaat uit gewoontes, ervaringen en verhalen en het bepaalt hoe mensen in de organisatie zich gedragen en beslissingen nemen. High performing culture, familiecultuur, angstcultuur of afrekencultuur?

De organisatiecultuur kan stimuleren en verbinden. Maar kan ook in de weg zitten om optimaal te presteren met elkaar. Wil je groeien en ontwikkelen als organisatie dan vragen beide kanten om aandacht. Bouw uit wat goed is en buig om wat in de weg zit.

Organisatieontwikkeling en cultuur

Humancollective is expert in het expliciet maken van cultuur en het op een positieve wijze beïnvloeden ervan. Door kernwaarden en overtuigingen expliciet te maken kun je ze extra benutten. De organisatiecultuur wint aan kracht door deze kernwaarden en overtuigingen te verankeren in het leiderschap, de selectie en onboarding van nieuwe medewerkers, training en communicatie. Negatieve elementen uit de cultuur (angst, afrekenen) maken we bespreekbaar.

Hoe wij werken

Om de organisatiecultuur optimaal te laten bijdragen aan de organisatiedoelen zetten we een mix van instrumenten in. Zoals workshops, games, simulatie, surveys, coaching en training. Dat doen we op alle niveaus in de organisatie. Want cultuur: dat ben je met elkaar en die bouw je met elkaar.

Maak werk van een gezonde en stimulerende organisatiecultuur. Neem contact op met Petra van Tol om onze ervaringen en de mogelijkheden te bespreken.

Petra van Tol
0654327177
petra@humancollective.nl

LEES MEER
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!